Til forsiden av Ordbok.com
Legg til arabisk-norsk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Arabisk-norsk ordbok (gå til oversikt over alle arabiske ordbøker) Gratis online arabisk-norsk ordbok

Fakta: Arabisk er et av verdens mest brukte språk. Rundt 300 millioner mennesker har arabisk som morsmål. Dette gir arabisk en solid femteplass på rankingen over de mest brukte språkene i verden (morsmål). Det er hovedsakelig i Midtøsten og Nord-Afrika arabisk brukes.

Arabisk benytter det arabiske alfabetet (28 bokstaver/tegn) og skrives fra høyre mot venstre.

Arabisk består av standard arabisk (MSA) og klassisk arabisk. Hele 99 % av all arabisk tekst skrives på MSA.
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
Translated.net norsk-arabisk ordbok Gratis! En svært god arabisk-norsk ordbok fra Translated.net. Mange oppslagsord og gode oversettelser. Tjenesten er på engelsk, men er relativt enkel å forstå.
Dicts norsk-arabisk ordbok Gratis! Dicts tilbyr en god og brukervennlig norsk-arabisk ordbok. Noe få oppslagsord, men absolutt verdt et forsøk!
Arabisk-norsk billedordbok Gratis! Dette er en grei arabisk-norsk billedordbok for nybegynnere i Arabisk (eller norsk). Ikke veldig brukervennlig hvis man raskt vil finne oversettelser av spesifikke ord, men et veldig godt hjelpemiddel for å lære seg språk (arabisk eller norsk).
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum