Til forsiden av Ordbok.com
Legg til bosnisk-norsk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Bosnisk-norsk ordbok (gå til oversikt over alle bosniske ordbøker) Gratis online bosnisk-norsk ordbok

Bosnisk er er et slavisk språk med ca 4 millioner brukere. Etter krigen i Bosnia (1992-95) ble bosnisk erklært som offisielt språk her.

Bosnisk har ligner i stor grad på andre slaviske språk, som f.eks polsk og russisk. Men til forskjell fra de andre slaviske språkene inneholder bosnisk også endel tyrkiske lånord. Dette på grunn av at Bosnia lenge lå under tyrkisk styre.

Det bor en del bosniere i Norge, og nettopp derfor mener vi at det er viktig med gode bosniske språkressurser. Under gir vi deg en god bosnisk-norsk ordbok.

 
Skriv (eller lim inn) ordet/teksten du vil oversette i boksen under og vent noen sekunder...
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
Grei bosnisk-norsk ordbok Gratis! Dette er en bosnisk-norsk ordbok som fort kan være verdt et forsøk. Den er brukervennlig og har greie oversettelser, men vi savner noen flere oppslagsord.
     
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum