Til forsiden av Ordbok.com
Legg til dansk-norsk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Dansk-norsk ordbok (gå til oversikt over alle danske ordbøker) norsk dansk ordbok, gratis online
Fakta: Dansk tales av cirka 6 millioner mennesker. Brukere av det danske språket befinner seg hovedsaklig i Danmark, på Færøyene, på Grønland, i Sydslesvig og på Island. Det danske språket er sterkt påvirket av nedertysk, og det regnes som det mest progressive av de nordgermanske språkene. Dansk har stor likhet med norsk og svensk, og særlig lett er det for nordmenn å forstå skriflig dansk. Det danske tellesystemet er imidlertid ulikt det norske og svenske, og baseres delvis på tjuetallsystemet.

Ordbok.com gir deg under det vi mener er den beste gratis dansk-norske ordboken tilgjengelig på internett i dag. Så da bør du ha de beste forutsetninger når du trenger engelsk oversettelse. Lykke til!
 
 
 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
God dansk-norsk ordbok Gratis! Tvärslå har en god dansk-norsk ordbokfunksjon som duger for de fleste brukere, men vær obs på at noen oppslagsord kan mangle i denne tjenesten.
Dansk idiomordbok Gratis! God dansk idiomordbok.
 
 
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum