Til forsiden av Ordbok.com
Legg til engelsk-dansk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 

:: engelsk-dansk ordbok

 
dansk ordbok

Dansk tales av cirka 6 millioner mennesker. Brukere av det danske språket befinner seg hovedsaklig i Danmark, på Færøyene, på Grønland, i Sydslesvig og på Island.

Det danske språket er sterkt påvirket av nedertysk, og det regnes som det mest progressive av de nordgermanske språkene. Dansk har stor likhet med norsk og svensk, og særlig lett er det for nordmenn å forstå skriflig dansk. Det danske tellesystemet er imidlertid ulikt det norske og svenske, og baseres delvis på tjuetallsystemet.

   
 
Reise til Danmark?
Ordbok.com anbefaler:
 
Engelsk-dansk ordbok (se også: norsk-dansk, dansk-norsk )
 
Svært god engelsk-dansk ordbok Gratis! En svært god engelsk-dansk ordbok fra Dicts. Har et bra antall søkeord og gode forklaringer. Dette er en tjeneste Ordbok.com kan anbefale om man ikke får treff i norsk-dansk ordbok.
God engelsk-dansk ordbok Gratis! Engelsk-dansk ordbok med relativt mange oppslagord og greie forkalringer. Men siden har dessverre rotete design og er lite brukervennlig. Likevel en tjeneste som er verdt et søk.
Grei engelsk-dansk ordbok Gratis! Engelsk-dansk ordbok fra Travlang. Selve ordboktjenesten er god, men siden er dessverre svært rotete og overlasset med reklame (inkl. popups).
     
   
   
 
   

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum