Oversikt over alle ordbøker!  
Ordbok.com
 
 
Engelsk-engelsk ordbok (dictionary) (gå til oversikt over alle engelske ordbøker)
 
Fakta: Engelsk tales i dag som førstespråk i 105 land av totalt 402 millioner mennesker, samtidig som det blir brukt som andrespråk av opptil en milliard brukere. Engelsk må anses som det viktigste språket i verden, og brukes i store deler av verden som handelsspråk eller såkalt lingua franca.
 
 
 
 
 
 
Engelsk-engelsk ordbok med norsk hjelpetekst Gratis! Dette er en aldri så liten godbit fra Wordnet. Noe så sjelden som en engelsk-engelsk ordbok (dictionary) med norsk hjelpetekst. Selv om den ikke har den største databasen over oppslagsord, anbefaler likevel Ordbok.com denne!
Omfattende og god engelsk-engelsk ordbok Gratis!
Dictionary.com fra Ask er en klassiker, og ikke uten grunn. Den har en svært stor database av oppslagsord, og ordene er godt forklart. Man finner også en egen lydavspilling av de fleste ordene, noe som er nyttig i forhold til riktig uttale. Har også god oversikt over idiomer og synonymer av oppslagsordene. Anbefaltes av Ordbok.com!
God engelsk-engelsk ordbok Gratis!
Merriam-Webster er en annen klassiker når det gjelder engelsk-engelsk ordbøker. Denne tjenesten har et ryddig oppsett og har gode forklaringer av de fleste oppslagsord. Også Merriam-Webster har lydavspilling av de fleste oppslagsordene.
Wiktionary engelsk-engelsk ordbok Gratis! Wiktionary er en brukergenerert ordbok levert av Wiki Media (altså er Wiktionary søstersiden til Wikipedia). Dette er et spennende prosjekt som ser lovende ut, men foreløpig er databasen noe mangelfull. Den vokser imidlertid for hver dag.
God engelsk-engelsk ordbok med billedforklaring Gratis!
The American Heritage er en god engelsk-engelsk ordbok med gode forklaringer som inkluderer bilder/illustrasjoner for de vanligste oppslagsordene.
Amerikansk-engelsk ordbok Gratis!
Ordbok fra Cambridge som fokuserer på amerikansk-engelsk. På den samme ordbok-siden finner man også f.eks klassisk engelsk-engelsk ordbok, engelsk synonymordbok m.m.
Norsk-engelsk, engelsk-norsk ordbok Gratis! Husk at Ordbok.com også har norsk-engelsk, engelsk -norsk ordbok!
 
 
 
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum