Til forsiden av Ordbok.com
Legg til engelsk-fransk ordbok oversikt i favoritter!
Ordbok.com
 
Engelsk-fransk ordbok (se også fransk ordbok oversikt)
norsk-fransk, fransk-norsk ordbok

Fransk er det offisielle språket i over 30 land, og ca 65 millioner mennesker bruker fransk som førstespråk. I frankrike er fransk eneste offisielle språk, mens det er nummer to av tre offisielle spåk i Belgia, hvor ca 40% av befolkningen bruker fransk. I Canada er det franske språket offisielt ved siden av engelsk, og er i bruk av ca. 23% av befolkningen.

I Europa har fransk redusert status som hjelpespråk i det 20. århundre. Tidligere var fransk første fremmedspråk i mange europeiske land, men etter hvert har engelsk tatt over i disse landene.

 
 
 
 
 
Engelsk-fransk ordbok (se også: norsk-fransk, fransk-norsk, trykte franske ordbøker)
 
Svært god Engelsk-fransk ordbok Anbefalt av Ordbok.com! Gratis! Svært god engelsk-fransk ordbok. Dette er en ryddig og god tjeneste med mange oppslagsord (ca 100 000). Anbefales av Ordbok.com!
God engelsk-fransk ordbok Gratis! God engelsk-fransk, fransk-engelsk ordbok med bra antall oppslagsord og greie forklaringer. Dette kombinert med god brukervennlighet ordboken til en tjeneste Ordbok.com kan anbefale.
Grei engelsk-fransk ordbok Gratis! Grei engelsk-fransk-engelsk ordbok. Ordboken har ok antall oppslagsord, men har noe rotete design som kan gå litt utover brukervennligheten.
 
 
 
 
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum