Oversikt over alle ordbøker!  
Ordbok.com
 
Engelsk-norsk ordbok (se også oversikt over alle engelske ordbøker)
 
Engelsk brukes i dag overalt, hele tiden - også i Norge. Både på jobb og privat får man stadig mer informasjon på engelsk. Og det legges opp til at "alle" skal kunne engelsk godt. Det er det stadig flere nordmenn som gjør også, men fra tid til annen stopper det opp med ord man ikke forstår. Om man møter engelske ord og fraser man ikke forstå, er det viktig å ikke bare hoppe over dem med en "skitt au-holdning". Da vil det samme problemenet nesten garantert oppstå igjen - med det samme ordet/ uttrykket. Ha derfor for vane å slå opp alle engelske ord som du ikke forstår. Slik vil du utvikle ditt engelske språk og ordforråd!

Ordbok.com engelsk-norsk er et godt verktøy når du møter på ord og uttrykk du ikke forstår på engelsk.
Gratis online norsk-engelsk ordbok
 
 
 
 
 
NYHET! Om du står fast, så spør gjerne våre mange dyktige brukere i kommentarfeltet nederst på siden om hjelp. Lykke til!   
 
Engelsk-engelsk ordbok
Engelsk-engelsk ordbok er et svært bra supplement til engelsk-norsk ordbok. Om du ikke finner det du leter etter i engelsk-norsk ordbok, prøver du enkelt og greit engelsk-engelsk ordbok. Det er også smart å bruke engelsk-engelsk ordbok som en kvalitetssikring selv om du finner opppslagsordet i engelsk-norsk ordbok. Sjekk at begge ordbøkene har samme oversettelse - slik dobbeltsjekker du at du har korrekt oversettelse.
 
 
 
Flere engelsk-norsk ordbøker...
Under finner du de "eksterne" ordbøkene vi liker best. For vi spiller med åpne kort: Bruk våre "konkurrenters" ordbøker i tillegg til de du finner på denne siden. Vi vil bare at du skal få en så god og sikker oversettelse som mulig! Prøv også gjerne vårt kommentarfelt nederst på siden, hvor du kan spørre våre andre dyktige brukere om oversettelse av dine ord/uttrykk. Husk at mennesker fortsatt svarer bedre en maskiner på mange spørsmål...
 
Dicts engelsk-norsk ordbok Gratis! Engelsk-norsk ordbok som absolutt er verdt et forsøk. Du finner ikke alt her, men du finner mye av det man trenger.
Freedict engelsk-norsk ordbok Gratis! Freedict tilbyr en helt ok engelsk-norsk ordbok. Noe få oppslagsord, men denne tjenesten bør likevel sjekkes ut.
Norsk-Engelsk-Spansk ordbok Gratis! TriTrans oversetter et søkeord mellom engelsk, norsk og spansk i ett og samme søk. Gode oversettelser, men det hele kan bli litt rotete når man får spansk oversettelse "på kjøpet".
     
 
 
Finner du ikke ordet/ frasen du leter etter?
 
Av og til finner man bare ikke en passende oversettelse av det ordet/ den frasen man leter etter. Eller man føler seg ikke trygg på oversettelsen ordboken gir. Opplever du det slik akkurat nå? Del ordet/ frasen med våre brukere under, og se om noen kan hjelpe deg!

Legg inn ordet/ frasen du ikke finner oversettelse for under, og se om noen kan hjelpe deg på vei. Eventuelle svar får du opp direkte i din Facebook-profil! Du er velkommen til å komme med innspill på ord/fraser og oversettelser som er lagt til under.
Lykke til, og husk en saklig debatt og vennlig tone!
 
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum