Til forsiden av Ordbok.com
Legg til engelsk-tysk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Engelsk-tysk ordbok (gå til tysk ordbok oversikt)
norsk-tysk, tysk-norsk ordbok

Tysk er det nest største vestgermanske språket, kun engelsk er større. Ca 100 millioner mennesker har tysk som morsmål, mens 20 millioner er fremmedspråksbrukere av tysk.

I Norge er tysk det nest vanligste fremmedspråket, etter engelsk. Da næringslivet i Tyskland er stort og internasjonalt, er det for mange norske næringsdrivende og ansatte viktig med gode tyskkunnskaper for å holde kontakt med dette markedet. I den norske videregående skolen er tysk svært utbredt som valgfag.

 
 
 
 
 
Engelsk-tysk ordbok (se også: norsk-tysk, tysk- norsk, trykte tyske ordbøker)
 
God engelsk-tysk ordbok Gratis! Svært omfattende og god engelsk-tysk ordbok med rundt 100 000 oppslagsord. Tjenesten er brukervennlig, og den fremstår som et godt alternativ dersom man ikke får treff i norsk-tysk ordbok.
Grei engelsk-tysk-engelsk ordbok Gratis! Grei engelsk-tysk ordbok som har mange oppslagsord og fremstår som svært brukervennlig. Oversetter både mellom engelsk-tysk og tysk-engelsk.
OK engelsk-tysk ordbok Gratis! Engelsk-tysk ordboktjeneste med mange oppslagsord og greie søkeresultater. Det trekker imidlertid litt ned at ordboken fremstår som noe lite brukervennlig.
 
 
 
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum