Til forsiden av Ordbok.com
Legg til estisk-norsk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Estisk-norsk ordbok (gå til oversikt over alle estiske ordbøker) Gratis online estisk-norsk ordbok

Estisk er det offisielle språket i Estland, hvor det brukes av ca 900 000 estere. I tillegg brukes estisk av en del estere bosatt utenfor Estland. Dermed har spåket totalt ca 1,1 millioner brukere.

Estisk har i likhet med de skandinaviske språkene mange lånord fra det tyske språket.

Det bor og arbeider relativt mange estere i Norge. Derfor mener vi det er viktig med tilgjengelighet av gode estisk-norske og norsk-estiske språkressurser. Ordbok gir deg de beste gratis online estiske ordbøkene som er tilgjengelig. Velg den ordboken du trenger under.

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
God estisk-norsk ordbok Gratis! Denne ordboken fra kvalitetsleverandøren EKI (Institutt for Estisk språk) tilbyr gode oversettelser og et greit antall oppslagsord. Denne ordboken kan trygt anbefales av Ordbok.com.
Translated estisk-norsk ordbok Gratis! Gode oversettelser, men noe lite brukervennlig ordbok. Likevel er denne estisk-norske ordboken absolutt verdt et forsøk.
Dicts estisk-norsk ordbok Gratis! Dicts tilbyr en grei estisk-norsk ordbok. Man finner kanskje ikke alle ord her, men de fleste viktige oppslagsord er med.
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum