Til forsiden av Ordbok.com
Legg til filippinsk-norsk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Filippinsk (Tagalog)-norsk ordbok (gå til oversikt over alle filippinske ordbøker) Filippinsk ordbok - gratis online

Filippinsk er sammen med engelsk et offisielt språk på Filippinene. Språket brukes av totalt 90 millioner mennesker. Filippinsk er basert på det opprinnelige språket Tagalog. De to språkene er svært like, og mange ordbøker bruker disse språkene om hverandre.

Filippinsk bruker et utvidet latinske alfabet som består av 31 bokstaver. Dette er de 26 bokstavene vi kjenner fra det engelske alfabetet, de 4 spanske bokstavene ñ, ll, rr og ch, og i tillegg bokstaven ng som representerer en nasal lyd fra tagalog.

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
Translated filippinsk-norsk ordbok Gratis! Translated tilbyr en svært god Tagalog ordbok. Mange oppslagsord og gode oversettelser.
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum