Til forsiden av Ordbok.com
Legg til finsk-norsk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
finsk-norsk ordbok (gå til oversikt over alle finske ordbøker) Gratis online finsk-norsk ordbok

Selv om Finland er en nær nabo, er det få nordmenn som forstår finsk. Derfor mener vi det er viktig med gode finsk-norske språkvekrtøy lett tilgjengelige på nettet. Og det er akkurat dette vi gir deg!

Finsk brukes som førstespåk av i overkant av 5,2 millioner brukere, hovedsakelig i Finland, hvor det sammen med svensk er offisielt språk.

Visste du at... finsk har endel brukere i Troms og Finnmark? Den typen finsk som brukes der kalles kvensk. Kvensk er offisielt språk i Porsanger kommune.

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
Finsk-norsk ordbok Gratis! Grei finsk-norsk ordbok. Selv om denne ordboken generelt holder bra kvalitet, er det ikke sikkert du vil finne alle oppslagsord her. Men den er verdt et forsøk.
Finsk-norsk ordliste Gratis! Nyttig finsk-norsk ordliste. Alfabetisk sortert uten søkefunksjon. Begrenset antall ord. OBS! Dette er ikke en søkbar ordbok, men derimot en tradisjonell ordliste.
Finsk-engelsk ordbok   Dette er et bra alternativ hvis du ikke finner ordet du leter etter i finsk-norsk ordbok.
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum