Oversikt over alle ordbøker!  
Ordbok.com
 

Fransk-norsk ordbok (se også oversikt over alle franske ordbøker)

Nordmenn har for alvor oppdaget det franske språket, og dets fortreffelighet. Det er et vakkert og spennende språk. Det i seg selv er grunn nok til å lære det. Men i tillegg er det et nyttig språk å kunne både i jobbsammenheng og på reise.

Når man er i kontakt med det franske språket, er det viktig å ha gode språkverktøy tilgjengelig. På denne siden finner du gode og nyttige fransk-norske ordbøker. Et tips fra oss til deg: slå opp i ordboken hver gang du kommer over et fransk ord du ikke forstår. Da kan du det for alltid!
norsk-fransk, fransk-norsk ordbok
 

Fransk-norsk ordbok

 
   
 

Fransk-engelsk ordbok

I tillegg til fransk-norsk ordbok, er det smart å sjekke ut fransk-engelsk ordbok, som et supplement. Denne kan brukes om du ikke finner det du leter etter i fransk-norsk ordbok, eller som en kvalitetssikring for å dobbeltsjekke oversettelsene dine. Sjekk først i fransk-norsk ordbok, og sjekk deretter at oversettelsen i fransk-engelsk samsvarer.
 
 
 
 

Mer info? Kvalitetssikret søk?

Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: ordbøkene over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg tips om flere av de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg. Og er du enda usikker, så spør gjerne våre erfarne brukere nederst på siden. Lykke til!
 

Flere fransk-norsk ordbøker Andre gode fransk-norsk ordboktjenester på nettet:

     
Grei fransk-norsk ordbok Gratis! Babylon er en aktør som har vært i gamet en stund, og som leverer greie, gratis ordbøker. Den engelske tjenesten sin fransk-norske ordbok er intet unntak. Greie oversettelser som du stort sett kan stole på. Noe rotete på grunn av mye reklame, og litt få ord i databasen.
OK norsk-fransk ordbok Gratis! Dicts er en enkel og brukervennlig tjeneste Greie fransk-norske oversettelser, men mangler endel ord. Men verdt et forsøk.
     
 
 

Spør andre om fransk-norsk oversettelse!

Av og til finner man bare ikke en passende oversettelse av det ordet/ den frasen man leter etter. Eller man føler seg ikke trygg på oversettelsen ordboken gir. Opplever du det slik akkurat nå? Del ordet/ frasen med våre brukere under, og se om noen kan hjelpe deg!

Legg inn ordet/ frasen du ikke finner oversettelse for under, og se om noen kan hjelpe deg på vei. Eventuelle svar får du opp direkte i din Facebook-profil! Du er velkommen til å komme med innspill på ord/fraser og oversettelser (norsk-frasnk, fransk-norsk) som er lagt til under.

Lykke til, og husk en saklig debatt og vennlig tone!
 
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum