Til forsiden av Ordbok.com
Legg til gresk-norsk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Gresk-norsk ordbok (gå til oversikt over alle greske ordbøker, gresk oversetter Anbefalt av Ordbok.com) Gratis online gresk-norsk ordbok

Fakta: Gresk er en gren av de indoeuropeiske språkene. Det er det offisielle språket i Hellas, samtidig som det er et av de offisielle språkene på Kypros. Totalt er det ca 10 millioner mennesker som snakker gresk.

Gresk er et svært gammelt språk, og kan dokumenteres minst 3000 år tilbake i tid, selv om det regnes for å være enda eldre. Siden Renessansen har det vært et viktig akademisk språk, dog under latin i status. Det nye testamente ble skrevet ned på gresk. Språket har også gitt opphav til en rekke låneord i andre språk, spesielt innen medisin.

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
God gresk-norsk ordbok Gratis! Dette er en brukervennlig og grei gresk-norsk ordbok. Den mangler noen oppsalgsord, men vi tror du vil finne det meste du søker her.
Gresk-engelsk ordbok Gratis! God engelsk-gresk-engelsk ordbok. Oversiktlig tjeneste med gode forklaringer og relativt mange oppslagsord. Dette er et godt alternativ å prøve om man ikke finner oppsalgsordet man søker i gresk-norsk ordbok.
Gresk-norsk oversetter Anbefalt av Ordbok.com Gratis! Oversett tekster på opptil 1250 tegn fra gresk til norsk hos Oversettelse.com - helt gratis. Anbefales av Ordbok.com!
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum