Til forsiden av Ordbok.com
Legg til islandsk-norsk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Islandsk-norsk ordbok (gå til oversikt over alle islandske ordbøker) Gratis online islandsk-norsk ordbok

Islandsk er det offisielle språket på Island hvor det brukes av ca 300 000 personer.

Skrevet islandsk har endret seg lite fra det norrøne skriftspråket. Islendinger flest kan derfor greit forstå de gamle nørrøne sagaene.

Det finnes ikke ulike dialekter på islandsk, slik vi f.eks er vant med i norsk språk. Likevel finnes regionale småvariasjoner i uttale.

 
Skriv (eller lim inn) ordet/teksten du vil oversette i boksen under og vent noen sekunder...
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
God islandsk-norsk ordbok Gratis! Denne ordboken kan være grei å bruke mellom islandsk og norsk. Husk å velge islandsk som kildespråk og norsk som målspråk.
Grei islandsk-norsk ordbok Gratis! Dette er en enkel og grei islandsk-norsk ordbok. Det er ikke sikkert at du finner alt du søker her, men den er verdt et forsøk.
     
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum