Til forsiden av Ordbok.com
Legg til italiensk-norsk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Italiensk-norsk ordbok (gå til oversikt over italienske ordbøker, italiensk oversetter Anbefalt av Ordbok.com) Gratis online italiensk-norsk ordbok

Italiensk brukes som morsmål av ca 62 millioner mennesker. De aller fleste av disse bor i Italia, hvor italiensk er det offisielle språket. Men italiensk er også offisielt språk i Sveits, San Marino, Vatikanstaten, Kroatia og Slovenia. I Sveits brukes italiensk faktisk av hele 800 000 mennesker, noe som er relativt mye når man tenker på at landet har en befolkning på 7,6 millioner.

Det finnes flere ulike dialekter i Italia. Mens italiensk standardspråk i italia kalles italiano, kalles dialektene i dialetti. På grunn av at Italia tidligere var oppdelt i ulike fyrstedømmer, står dialektene svært sterkt i landet.

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
God italiensk-norsk ordbok Gratis! Italiensk-norsk ordbok av bra kvalitet. Du finner nok ikke alle oppslagsord her, men de vanligste er på plass. Gode oversettelser.
Grei italiensk-norsk ordbok Gratis! Enkel italiensk-norsk ordbok som inneholder de vanligste italienske oppslagsordene: Det er ikke sikkert at du finner alt du leter etter her, men ordboken er verdt et forsøk.
God italiensk-engelsk ordbok Gratis! Svært god italiensk-engelsk ordbok fra Google. Hvis du ikke finner det du leter etter i norsk-italiensk ordbok, så prøv denne. Her vil du finne det meste!
Italiensk-norsk oversetter Anbefalt av Ordbok.com Gratis! Vår søsterside Oversettelse.com gir deg gratis oversettelse av hele tekstblokker fra italiensk-norsk. Anbefales!
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum