Til forsiden av Ordbok.com
Legg til kinesisk-norsk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
Kinesisk-norsk ordbok (se også oversikt kinesiske ordbøker, kinesisk oversetter) Gratis online kinesisk-norsk ordbok

Kinesisk finnes i ulike varianter/språkgrupper. Den største språkgruppen er Mandarin som har over 800 millioner brukere. Deretter kommer Wu (90 millioner bruikere) og Kantonesisk (80 millioner brukere). Nesten alle kinesere forsår Mandarin, på grunn av påvirkning fra TV/media og skolesystemet. Mandarin regnes derfor som "rikskinesisk".

Kinesisk skrives med to ulike standardtegnsett; forenklet kinesisk og tradisjonell kinesisk. Forenklet kinesisk er det mest brukte tegnsettet i fastlands-Kina. Tradisjonell kinesisk er det tegnsettet som brukes i Taiwan (Republikken Kina), Hongkong og Macao. Ordboken under skjønner automatisk hvilket av tegnsettene du bruker.

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
God kinesisk-engelsk ordbok Gratis! God kinesisk-engelsk ordbok som kan være verdt et forsøk hvis du ikke finner det du søker i kinesisk-norsk ordbok.
Grei kinesisk-engelsk ordbok Gratis! Enda en grei kinesisk-engelsk ordbok du kan teste ut.
Kinesisk-norsk oversetter Anbefalt av Ordbok.com Gratis! Oversett tekst på opptil 1250 tegn fra kinesisk (både forenklet kinesisk og tradisjonell kinesisk) til norsk hos vår søsterside Oversettelse.com. Tjenesten er gratis!
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum