Til forsiden av Ordbok.com
Legg til latvisk-norsk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Latvisk-norsk ordbok (gå til oversikt over alle latviske ordbøker) Gratis online latvisk-norsk ordbok

Latvisk er det offisielle språket i Latvisk. Det brukes av ca 1,5 millioner mennesker. De fleste brukere av latvisk er bosatt av Latvia, men det bor også ca 150 000 brukere i andre land. For eksempel er det bosatt en del latviere i Norge. Derfor mener Ordbok.com at det viktig med gode latviske språkressurser tilgjengelig i Norge.

Latvisk skrives med det latinske alfabetet (det samme som brukes på norsk), men bruker i tillegg noen diakritiske tegn; makron (¯), hake ( ˇ ) og komma ( ¸ ). Bruken av latvisk i forskjellige samfunnsområder er økende.

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
Translated latvisk-norsk ordbok Gratis! Denne gode ordboken fra Translated.net hjelper deg greit med de fleste oppslagsord, selv om du kanskje ikke finner alle her. Anbefalt av Ordbok.com.
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum