Til forsiden av Ordbok.com
Legg til litauisk-norsk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Litauisk-norsk ordbok (gå til oversikt over alle litauiske ordbøker) Gratis online litauisk-norsk ordbok

Litauisk er det offisielle språket i Litauen. I tillegg er det blant de offisielle språkene i Den europeiske union (EU). Litauisk skrives hovedsakelig med latinske skrifttegn (samme som norsk), men har i tillegg 9 egne såkalte diakritiske tegn som i hovedsak er hentet fra det tsjekkiske alfabetet.

Litauisk brukes av ca 3 millioner litauere. De fleste av disse bor selvsagt i Litauen, men det er anslått at litauisk også er i bruk av over 100 000 litauere andre plasser i verden. Det bor for eksempel mange litauere i Norge.

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
Translated litauisk-norsk ordbok Gratis! Dette er en svært god norsk-litauisk ordbok som har mange oppslagsord. Det er ikke sikkert du finner alle ord du leter etter, men du finner nok de fleste.
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum