Til forsiden av Ordbok.com
Legg til nederlandsk-norsk ordbok oversikt i favoritter!
Ordbok.com
 
Nederlandsk-norsk ordbok (se også oversikt nederlandske ordbøker, nederlandsk oversetter Anbefalt av Ordbok.com) Gratis online nederlandsk-norsk ordbok

Fakta: Nederlandsk (eller hollandsk som enkelte kaller språket) brukes av omlag 22 millioner mennesker. Det er det offisielle språket i Nederland, men brukes også endel i deler av Frankrike og Belgia. Nederlandsk brukes og undervises også på Aruba og på De nederlandske Antillene (som er en del av kongeriket Nederlandene).

Nederlandsk hører til den germanske grenen av den indoeuropeiske språkfamilien. Denne grenen deles inn i flere grupper etter geografisk utbredelse, og nederlandsk finnes i den vestgermanske gruppen.

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
God nederlandsk-norsk ordbok Gratis! Ryddig og grei hollandsk-norsk ordbok. Noe få oppslagsord, men likevel en god tjeneste. Vi anbefaler at du sjekker ut denne.
Nederlandsk-norsk ordbok (engelsk) Gratis! God engelsk-hollandsk-engelsk ordbok. Enkel i bruk og med gode forklaringer. Et godt alternativ om man ikke får treff ved søk i norsk-hollandsk/hollandsk-norsk ordbok.
Nederlandsk-norsk oversetter Anbefalt av Ordbok.com Gratis!! Gratis oversettelse av tekstblokker fra nederlandsk til norsk hos vår søsterside Oversettelse.com. Denne tjenesten er absolutt verdt et forsøk
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum