Til forsiden av Ordbok.com
Legg til norsk-arabisk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Norsk-arabisk ordbok (gå til oversikt over alle arabiske ordbøker) Gratis online norsk-arabisk ordbok

Fakta: Arabisk er et av verdens mest brukte språk. Rundt 300 millioner mennesker har arabisk som morsmål. Dette gir arabisk en solid femteplass på rankingen over de mest brukte språkene i verden (morsmål). Det er hovedsakelig i Midtøsten og Nord-Afrika arabisk brukes. Men språket brukes også i en del arabiske miljøer i resten av verden.

Arabisk benytter det arabiske alfabetet (28 bokstaver/tegn) og skrives fra høyre mot venstre.

Arabisk består av standard arabisk (MSA) og klassisk arabisk. Hele 99 % av all arabisk tekst skrives på MSA.

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
God norsk-arabisk ordbok Gratis! Denne ordboken fra Lexin er en flott norsk-arabisk ordbok. Du finner ikke alle ord her, men de fleste du trenger. Utgitt av Utdanningsdirektoratet, noe som gir den et solid kvalitetsstempel.
Dicts norsk-arabisk ordbok Gratis! Bra norsk-arabisk ordbok fra Dicts. Noe få oppslagsord, men denne ordboken er likevel verdt et forsøk.
Translated norsk-arabisk ordbok Gratis! Denne engelskspråkelige tjenesten tilbyr en høkvalitets norsk-arabisk ordbok med relativt mange oppslagsord og gode oversettelser.
Norsk-arabisk billedordbok Gratis! Noe så sjeldent som en norsk-arabisk billedordbok. Dette er ikke ordboken for deg som er ute etter en kjapp oversettelse av et spesifikt ord, men det er et genialt verktøy for å lære språket.
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum