Til forsiden av Ordbok.com
Legg til norsk-bosnisk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Norsk-bosnisk ordbok (gå til oversikt over alle bosniske ordbøker) Gratis online norsk-bosnisk ordbok

Bosnisk er er et slavisk språk med ca 4 millioner brukere. Etter krigen i Bosnia (1992-95) ble bosnisk erklært som offisielt språk her.

Bosnisk har ligner i stor grad på andre slaviske språk, som f.eks polsk og russisk. Men til forskjell fra de andre slaviske språkene inneholder bosnisk også endel tyrkiske lånord. Dette på grunn av at Bosnia lenge lå under tyrkisk styre. Men mange av de tyrkiske låordene er nå på vei ut av språket, fordi mange unge bosniere synes de er umorderene og tilhører en annen tid.

Bosnisk har sju kasus og benytter Det latinske alfabetet som skriftsystem.

 
Skriv (eller lim inn) ordet/teksten du vil oversette i boksen under og vent noen sekunder...
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
Grei norsk-bosnisk ordbok Gratis! Dette er en enkel og grei norsk-bosnisk ordbok. Du finner muligens ikke alle ord du søker her, men tjenesten er definitivt verdt et forsøk.
     
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum