Til forsiden av Ordbok.com
Legg til norsk-dansk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Norsk-dansk ordbok (gå til oversikt over alle danske ordbøker, norsk-dansk oversetter Anbefalt av Ordbok.com) norsk dansk ordbok, gratis online
Fakta: Dansk tales av cirka 6 millioner mennesker. Brukere av det danske språket befinner seg hovedsaklig i Danmark, på Færøyene, på Grønland, i Sydslesvig og på Island. Det danske språket er sterkt påvirket av nedertysk, og det regnes som det mest progressive av de nordgermanske språkene. Dansk har stor likhet med norsk og svensk, og særlig lett er det for nordmenn å forstå skriflig dansk. Det danske tellesystemet er imidlertid ulikt det norske og svenske, og baseres delvis på tjuetallsystemet.

Ordbok.com gir deg under det vi mener er den beste gratis norsk-danske ordboken tilgjengelig på internett i dag. Så da bør du ha de beste forutsetninger når du trenger engelsk oversettelse. Lykke til!
 
 
 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
God norsk-dansk ordbok Gratis! Tvärslå har en god norsk-dansk ordbokfunksjon som bør tilfredsstille de fleste brukeres behov. Ett og annet oppslagsord kan imidlertid mangle i denne tjenesten.
Enkel norsk-dansk-svensk ordbok Gratis! En enkel ordbok som oversetter mellom norsk, dansk og svensk. Lite utdypende forklaringer og grammatikk, men ordboken fungerer greit for enkle søk etter direkte oversettelse av ord.
Grei norsk-dansk ordbok Gratis! Grei norsk-dansk ordbok på engelsk. Har noe liten database, så ikke forvent at du finner alle oppslagsord her selv om det er forsøket verdt.
God dansk-dansk ordbok/ordliste Gratis! Svært omfattende og god dansk-dansk ordbok/ordliste. Inneholder forklaringer av oppslagsord, og har stor database, men mangler oversettelser.
Norsk-dansk oversetter Anbefalt av Ordbok.com Gratis! Vår søsterside Oversettelse.com lar deg oversette tekster på opp til 1250 tegn fra norsk til dansk! Anbefales!
 
 
 
 
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum