Oversikt over alle ordbøker!  
Ordbok.com
 
Norsk-engelsk ordbok (se også oversikt over alle engelske ordbøker)
 
Det er ingen tvil om at engelsk er et viktig språk - også for oss nordmenn. Grensen mellom norsk og engelsk blir mer og mer flytende, og det forventes i dag at man behersker engelsk - både i jobbsammenheng og i underholdningskanaler og nyhetsmedier. Det svitsjes ofte mellom språkene.

De fleste normenn har en grei basisforståelse av engelsk språk. Men i dagens samfunn, med stadig mer fremmedord, nyord og fagspråk i kommunikasjonen, faller de fleste av fra tid til annen - selv om mange ikke vil innrømme det. Det er i slike situasjoner det er helt essensielt å ha gode spårkverktøy tilgjengelig. Og det mener vi at vi kan tilby deg på denne siden. Husk: det er bedre med et oppslag for mye i ordboka enn et for lite... Lykke til!
Gratis online norsk-engelsk ordbok
 
 
 
 
 
 
NYHET! Om du står fast, så spør gjerne våre mange dyktige brukere i kommentarfeltet nederst på siden om hjelp. Lykke til! 
 
Flere norsk-engelsk ordbøker...
Under finner du de "eksterne" ordbøkene vi liker best. For vi spiller med åpne kort: Bruk våre "konkurrenters" ordbøker i tillegg til de du finner på denne siden. Vi vil bare at du skal få en så god og sikker oversettelse som mulig! Prøv også gjerne vårt kommentarfelt nederst på siden, hvor du kan spørre våre andre dyktige brukere om oversettelse av dine ord/uttrykk. Husk at mennesker fortsatt svarer bedre en maskiner på mange spørsmål... Lykke til!
 
 
Bra nynorsk-engelsk ordbok Gratis! Dette er en svært god nynorsk(!)-engelsk ordbok. Så ta på deg Ivar Aasen-skjegget og ta i bruk denne gode nynorsk-engelsk ordboka levert av Utdanningdirektoratet.
OK norsk-engelsk ordbok Gratis! Freedict tilbyr en grei norsk-engelsk ordbok. Denne er god på direkte oversettelse av ord, men inneholder mangelfull informasjon om grammatikk, samt at den er noe rotete og har få oppslagsord.
Norsk-Engelsk-Spansk ordbok Gratis! TriTrans oversetter et søkeord mellom norsk, engelsk og spansk i samme søk. Bra oversettelser og greit antall søkeord. Men tjenesten kan virke noe rotete, i og med at man ufrivillig får spanske oversettelser på kjøpet.
     
 
Finner du ikke ordet/ frasen du leter etter?
 
Av og til finner man bare ikke en passende oversettelse av det ordet/ den frasen man leter etter. Eller man føler seg ikke trygg på oversettelsen ordboken gir. Opplever du det slik akkurat nå? Del ordet/ frasen med våre brukere under, og se om noen kan hjelpe deg!

Legg inn ordet/ frasen du ikke finner oversettelse for under, og se om noen kan hjelpe deg på vei. Eventuelle svar får du opp direkte i din Facebook-profil! Du er velkommen til å komme med innspill på ord/fraser og oversettelser som er lagt til under.
Lykke til, og husk en saklig debatt og vennlig tone!
 
 
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum