Oversikt over alle ordbøker!  
Ordbok.com
 

Norsk-engelsk ordbok (se også oversikt over alle engelske ordbøker)

Det er ingen tvil om at engelsk er et viktig språk - også for oss nordmenn. Grensen mellom norsk og engelsk blir mer og mer flytende, og det forventes i dag at man behersker engelsk - både i jobbsammenheng og i underholdningskanaler og nyhetsmedier. Det svitsjes ofte mellom språkene.
Gratis online norsk-engelsk ordbok
Selv om de fleste nordmenn kan endel engelsk, har man stadig behov for støtte i ordboka, enten det er på skole, i jobb eller privat. Husk: det er bedre med et oppslag for mye i ordboka enn et for lite... Du lærer noe nytt (eller får bekreftet det du visste) hver gang du slår opp. På denne siden finner du både en norsk-engelsk ordbok, samtidig med at vi tilbyr en støttetjeneste på dansk-engelsk. Fint til kvalitetssikring. Spør gjerne våre brukere nederst på siden om du står fast i oversettelsen. Lykke til!
 

Norsk-engelsk ordbok

 
 
 
 

Svensk-engelsk ordbok

Hvis du ikke finner det du leter etter i den norsk-engelske ordboka over (eventuelt vil ha en kvalitetssikring av oversettelsen), prøv denne svensk-engelske ordboka. Siden det er nokså lett for oss nordmenn å skrive mange svenske ord/setninger, utgjør den en fin støttefunksjon til norsk-engelsk ordbok. Litt rart, men ganske smart. Ikke sant?
 
 
 
 

Flere norsk-engelsk ordbøker...

Under finner du de "eksterne" ordbøkene vi liker best. For vi spiller med åpne kort: Bruk våre "konkurrenters" ordbøker i tillegg til de du finner på denne siden. Vi vil bare at du skal få en så god og sikker oversettelse som mulig! Prøv også gjerne vårt kommentarfelt nederst på siden, hvor du kan spørre våre andre dyktige brukere om oversettelse av dine ord/uttrykk. Husk at mennesker fortsatt svarer bedre en maskiner på mange spørsmål... Lykke til!
 
 
Bra nynorsk-engelsk ordbok Gratis! Dette er en ganske så god nynorsk(!)-engelsk ordbok. Så ta på deg Ivar Aasen-skjegget og ta i bruk denne gode nynorsk-engelsk ordboka levert av Utdanningdirektoratet.
OK norsk-engelsk ordbok Gratis! Freedict tilbyr en grei norsk-engelsk ordbok. Denne er god på direkte oversettelse av ord, men inneholder mangelfull informasjon om grammatikk, samt at den er noe rotete og har få oppslagsord.
Norsk-Engelsk-Spansk ordbok Gratis! TriTrans oversetter et søkeord mellom norsk, engelsk og spansk i samme søk. Bra oversettelser og greit antall søkeord. Men tjenesten kan virke noe rotete, i og med at man ufrivillig får spanske oversettelser på kjøpet.

Få hjelp med oversettelsen (eller hjelp andre!)

Av og til finner man bare ikke en passende oversettelse av det ordet/ den frasen man leter etter. Eller man føler seg ikke trygg på oversettelsen ordboken gir. Opplever du det slik akkurat nå? Del ordet/ frasen med våre brukere under, og se om noen kan hjelpe deg!

Legg inn ordet/ frasen du ikke finner oversettelse for under, og se om noen kan hjelpe deg på vei. Eventuelle svar får du opp direkte i din Facebook-feed! Du er velkommen til å komme med innspill på ord/fraser og oversettelser som er lagt til under.

Lykke til, og husk en saklig debatt og vennlig tone!
 
 
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum