Til forsiden av Ordbok.com
Legg til norsk-estisk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Norsk-estisk ordbok (gå til oversikt over alle estiske ordbøker) Gratis online norsk-estisk ordbok

Estisk er det offisielle språket i Estland, hvor det brukes av ca 900 000 estere. I tillegg brukes estisk av en del estere bosatt utenfor Estland. Dermed har spåket totalt ca 1,1 millioner brukere.

Estisk har flere dialekter, og noen av disse skiller seg kraftig fra standard estisk.

Det bor og arbeider relativt mange estere i Norge. Derfor mener vi det er viktig med tilgjengelighet av gode estisk-norske og norsk-estiske språkressurser. Ordbok gir deg de beste gratis online estiske ordbøkene som er tilgjengelig. Velg den ordboken du trenger under.

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
God norsk-estisk ordbok Gratis! Dette er en god norsk-estisk ordbok fra EKI. Ordboken holder høy kvalitet og har et ok antall oppslagsord.
Dicts norsk-estisk ordbok Gratis! Denne gratis online ordboken fra Dicts har gode oversettelser. Den mangler kanskje noe på antall oppslagsord, men er likevel verdt et forsøk.
Translated norsk-estisk ordbok Gratis! Denne ordboken er ikke den mest brukervennlige, men den tilbyr svært gode norsk-estiske oversettelser.
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum