Til forsiden av Ordbok.com
Legg til norsk-filippinsk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Norsk-filippinsk (tagalog) ordbok (gå til oversikt over alle filippinske ordbøker) Filippinsk ordbok - gratis online

Filippinsk er sammen med engelsk et offisielt språk på Filippinene. Språket brukes av totalt 90 millioner mennesker. Filippinsk er basert på det opprinnelige språket Tagalog. De to språkene er svært like, og mange ordbøker bruker disse språkene om hverandre.

Filippinsk er kontroversielt på Filippinene. Mange mener det ikke er et eget språk, men bare et annet navn på det gamle språket Tagalog. I ordbøkene under brukes tagalog og filippinsk om hverandre, da de to språkene er svært like.

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
Translated norsk-filippinsk ordbok Gratis! Translated.net tilbyr en svært god norsk-tagalog ordbok. Her finner du mange oppslagsord, men kanskje ikke alle.
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum