Oversikt over alle ordbøker!  
Ordbok.com
 

Norsk-Fransk ordbok (se også oversikt over alle franske ordbøker)

 
Fransk er det offisielle språket i over 30 land, og ca 65 millioner mennesker bruker fransk som førstespråk.

Flere og flere nordmenn får øynene opp for fransk. Dette både på grunn av reiser til franskspråklige land, fordi man trenger det i jobb, eller rett og slett bare fordi det er et spennende og fantastisk språk!

Når man er i kontakt med fransk (enten det er privat eller i jobb/skole-sammenheng), er man avhengig av gode språkverktøy. Her får du gode norsk-fransk ordbøker. Lykke til!
Gratis online Norsk-Fransk ordbok
 

Norsk-fransk ordbok

 
 
 
 

Engelsk-fransk ordbok

Om du ikke finner ordet/frasen du leter etter i norsk-fransk ordbok, kan den engels-franske ordboken under være et alternativ. Ellers kan du teste en av de andre norsk-fransk ordbøkene vi anbefaler under, eller spørre våre andre brukere om hjelp i kommentarfeltet nederst på siden.
 
 
 
 
 

Norsk-fransk ordbøker Andre gode norsk-fransk ordboktjenester på nettet:

     
Grei norsk-fransk ordbok Gratis! Babylon er en stor, engelsk ordboktjeneste som også tilbyr norsk-fransk ordbok. Denne har greie oversettelser, og kan anbefales, til tross for at den er litt rotete på grunn av mye reklame, og har noe få ord i databasen.
OK norsk-fransk ordbok Gratis! Den engelske tjenesten Dicts leverer greie ordbøker, også norsk-fransk. Enkel og brukervennlig tjeneste med greie oversettelser. Men mangler en del ord. Se om du finner dine...
     
 
 

Spør andre om oversettelse av ord!

Av og til finner man bare ikke en passende oversettelse av det ordet/ den frasen man leter etter. Eller man føler seg ikke trygg på oversettelsen ordboken gir. Opplever du det slik akkurat nå? Del ordet/ frasen med våre brukere under, og se om noen kan hjelpe deg!

Legg inn ordet/ frasen du ikke finner oversettelse for under, og se om noen kan hjelpe deg på vei. Eventuelle svar får du opp direkte i din Facebook-profil! Du er velkommen til å komme med innspill på ord/fraser og oversettelser (norsk-fransk, fransk-norsk) som er lagt til under.

Lykke til, og husk en saklig debatt og vennlig tone!
 
 
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum