Til forsiden av Ordbok.com
Legg til norsk-islandsk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Norsk-islandsk ordbok (gå til oversikt over alle islandske ordbøker) Gratis online norsk-islandsk ordbok

Islandsk er det offisielle språket på Island hvor det brukes av ca 300 000 personer.

Skrevet islandsk har endret seg lite fra det norrøne skriftspråket. Islendinger flest kan derfor greit forstå de gamle nørrøne sagaene.

Islandsk er færøysk er relativt likt, og brukerne av de to språkene kan greit forstå hverandre om de legger godviljen til.

 
Skriv (eller lim inn) ordet/teksten du vil oversette i boksen under og vent noen sekunder...
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
God norsk-islandsk ordbok Gratis! Svært god norsk-islandsk ordbok som er utgitt av Islandsk språksekretariat. Utgiveren er altså en kvalitetsleverandør som gir tyngde til ordboken.
Grei norsk-islandsk ordbok Gratis! Denne ordboken fungerer greit mellom norsk og islandsk. Det er ikke sikkert du finner alt du leter etter her, men den er verdt et forsøk.
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum