Til forsiden av Ordbok.com
Legg til norsk-italiensk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Norsk-italiensk ordbok (gå til oversikt over italienske ordbøker, italiensk oversetter Anbefalt av Ordbok.com) Gratis online norsk-italiensk ordbok

Italiensk brukes som morsmål av ca 62 millioner mennesker. De aller fleste av disse bor i Italia, hvor italiensk er det offisielle språket. Men italiensk er også offisielt språk i Sveits, San Marino, Vatikanstaten, Kroatia og Slovenia. I Sveits brukes italiensk faktisk av hele 800 000 mennesker, noe som er relativt mye når man tenker på at landet har en befolkning på 7,6 millioner.

Et stort antall mennesker verden rundt (inklusive nordmenn) ønsker å lære seg det italienske språket. Mange mener det er et flott språk, og mange i tillegg fengslet av den italienske matkulturen og det italienske levesettet.

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
God norsk-italiensk ordbok Gratis! Dette er en brukervennlig norsk-italiensk ordbok som kan være verdt et forsøk. Den har et greit antall oppslagsord og gode oversettelser.
Grei norsk-italiensk ordbok Gratis! Enkel og grei norsk-italiensk ordbok. Her finner du de mest nødvendige oppslagsordene, men det er ikke sikkert at du vil finne mer avanserte ord. Men gi denne ordboken en sjanse.
Enkel, liten norsk-italienk ordliste Gratis! Liten norsk-italiensk ordbok som fokuserer på matutrykk og turist-fraser. OBS! Til turist-bruk, ikke egnet til bruk i utdanning/jobb.
God engelsk-italiensk ordbok Gratis! Finner du ikke det du leter etter i norsk-italiensk ordbok? Da anbefaler vi at du prøver denne engelsk-italienske ordboken fra Google. Den er meget god, og du vil finne det meste du søker her!
Norsk-italiensk oversetter Anbefalt av Ordbok.com Gratis! Gratis oversettelse av hele tekstblokker fra norsk til italiensk fra vår søsterside Oversettelse.com. Anbefales!
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum