Til forsiden av Ordbok.com
Legg til norsk-litauisk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Norsk-litauisk ordbok (gå til oversikt over alle litauiske ordbøker) Gratis online norsk-litauisk ordbok

Litauisk er det offisielle språket i Litauen. Det skrives hovedsakelig med latinske skrifttegn ( samme som norsk), men har i tillegg 9 egne såkalte diakritiske tegn som i hovedsak er hentet fra det tsjekkiske alfabetet.

Litauisk brukes av ca 3 millioner litauere. De fleste av disse bor selvsagt i Litauen, men det er anslått at litauisk også er i bruk av over 100 000 litauere andre plasser i verden. Det bor for eksempel mange litauere i Norge, og Ordbok.com mener derfor det er viktig at du har tilgang på gode litauiske språkressurser.

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
Translated norsk-litauisk ordbok Gratis! Denne ordboken er ikke den mest brukervennlige, men den tilbyr svært gode norsk-litauiske oversettelser.
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum