Til forsiden av Ordbok.com
Legg til norsk-nederlandsk ordbok oversikt i favoritter!
Ordbok.com
 
Norsk-nederlandsk ordbok (se også oversikt nederlandske ordbøker, nederlandsk oversetter Anbefalt av Ordbok.com) Gratis online norsk-nederlandsk ordbok

Fakta: Nederlandsk (eller hollandsk som enkelte kaller språket) brukes av omlag 22 millioner mennesker. Det er det offisielle språket i Nederland, men brukes også endel i deler av Frankrike og Belgia. Nederlandsk brukes og undervises også på Aruba og på De nederlandske Antillene (som er en del av kongeriket Nederlandene).

Nederlandsk hører til den germanske grenen av den indoeuropeiske språkfamilien. Denne grenen deles inn i flere grupper etter geografisk utbredelse, og nederlandsk finnes i den vestgermanske gruppen.

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
God norsk-nederlandsk ordbok Gratis! God og brukervennlig norsk-hollandsk-engelsk ordbok med et ok antall oppslagsord. Vi anbefaler at du prøver denne når du trenger norsk-nederlandsk ordbok
Bra norsk-nederlandsk ordbok (svensk) Gratis! Ryddig og grei norsk-hollandsk ordbok. Noe få oppslagsord, men likevel en god tjeneste. Verdt et forsøk!
Norsk-nederlandsk ordbok (engelsk) Gratis! Fant du ikke det ordet du søkte etter i norsk-nederlandske ordbøker? Dette er en god engelsk-hollandsk-engelsk ordbok. Enkel i bruk og med gode forklaringer.
Norsk-nederlandsk oversetter Anbefalt av Ordbok.com Gratis! La vår søsterside Oversettelse.com hjelpe deg med å oversette hele tekstblokker fra norsk til nederlansk. Og det beste av alt; det koster ikke ei krone :)
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum