Til forsiden av Ordbok.com
Legg til norsk-polsk ordbok oversikt i favoritter!
Ordbok.com
 
Norsk-polsk ordbok (gå til oversikt over alle polske ordbøker, polsk oversetter Anbefalt av Ordbok.com!) Gratis online norsk-polsk ordbok

Fakta: Polsk er det offisielle spåket i Polen, og brukes i dag av omlag 50 millioner mennesker. 97 % av de polske statsborgerne oppgir polsk som sitt morsmål, noe som er et svært høyt tall. Polsk er det 21. mest utbredte språket i verden. I Litauen oppgav 9 % av befolkningen polsk som morsmål. Det er det største minoritetsspråket i Vilnius fylke (26 % av befolkningen)

Det bor også mange polsktalende i Norge, og det er derfor viktig med gode polsk-norske/norsk-polske språkverktøy. Faktisk er Norge høyt oppe på listen over land utenfor Polen hvor det bor flest polsktalende. Ordbok.com gir deg tilgang til høykvalitets polske ordbøker, noe vi håper og tror er nyttig for deg.

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
Grei norsk-polsk ordbok (engelsk) Gratis! Grei engelskspråklig ordboktjeneste som tilbyr oversettelse mellom norsk og polsk. Er verdt et forsøk når du leter etter norsk-polsk ordbok.
Engelsk-polsk ordbok Gratis! Omfattende og god engelsk-polsk-engelsk ordbok med stor database. Et godt alternativ om man ikke finner det man søker etter i norsk-polsk ordbok.
Norsk-polsk oversetter Anbefalt av Ordbok.com Gratis! Vår søsterside Oversettelse.com tilbyr gratis oversettelse av hele tekstblokker fra norsk til polsk. Anbefales av Ordbok.com!
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum