Til forsiden av Ordbok.com
Legg til norsk-rumensk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Norsk-rumensk ordbok (gå til oversikt over alle rumenske ordbøker) Norsk-rumensk ordbok

Rumesk brukes daglig av ca 25 millioner brukere. De fleste av disse bor i Romania, og en del i Moldova (hvor det også er et offsiellt språk). I Moldova kalles spåket modovsk, men det er nærmest identisk med rumensk (kun én liten staveregel skiller språkene).

Det finnes endel brukere av rumensk i Norge, og derfor mener vi det er viktig at gode norsk-rumenske ordbøker er tilgjengelige. Derfor får du gode norsk-rumenske ordbøker under. Lykke til i ditt søk!

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
Babylon norsk-rumensk oversettelse Gratis! Her får du god norsk-rumensk oversettelse fra Babylon (som er en leverandør av høy kvalitet).
     
Engelsk-rumensk oversettelse Gratis! Hvis du ikke finner oppslagsordet du leter etter i norsk-rumesk ordbok, da er dette plassen å lete. God engelsk-rumensk ordbok.
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum