Til forsiden av Ordbok.com
Legg til norsk-russisk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Norsk-russisk ordbok (se også oversikt russisk ordbøker, russisk oversetter Anbefalt av Ordbok.com) Gratis online norsk-russisk ordbok
Fakta: Russisk er det største slaviske spåket i verden, og det har over 145 millioner brukere. Det er det offisielle språket i Russland. Det er ett av seks offisielle språk i FN, og det brukes også i en rekke andre internasjonale organisasjoner.

Det finnes mange ulike dialekter i Russland. Men dialektforskjellene i russisk er meget små sammenlignet med i Norge. En utlending som forstår standard-russisk (såkalt ikone) vil uten videre forstå en hvilken som helst russisk dialekt. En skal videre være godt skolert mht. hva en skal lytte etter, dersom en skal kunne gjenkjenne en russisk dialekt og plassere den geografisk.
 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
Norsk-russisk ordbok Gratis! En enkel og grei norsk-russisk ordbok. Noe begrenset antall oppslagsord, men inneholder de viktigste ord og uttrykk. Verdt et forsøk!
Engelsk-russisk ordbok Gratis! Svært god engelsk-russisk ordbok. Ordboken har et bra antall oppslagord, og den er enkel i bruk. Dette er et godt alternativ om man ikke får treff i den norsk-russiske ordboken.
Svensk-russisk ordbok Gratis! Bra svensk-russisk-svensk ordbok-tjeneste utgitt av en sikker kilde (det svenske språkrådet). Prøv gjerne også denne om du ikke finner det du leter etter i norsk-russiske ordbøker.
Norsk-russisk oversetter Anbefalt av Ordbok.com Gratis! Vår søsterside Oversettelse.com hjelper deg å oversette hele tekstblokker fra norsk til russisk. Det anbefales å teste denne tjenesten!
 
   
 
   

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum