Oversikt over alle ordbøker!  
Ordbok.com
 

Norsk-spansk ordbok (se også oversikt over alle spanske ordbøkerAnbefales av Ordbok.com)

Spansk eller kastiljansk er et såkalt iberoromansk språk, og det tredje mest talte språket i verden. Ca. 352 millioner mennesker har spansk som morsmål, og ytteligere ca 65 millioner mennesker bruker det som fremmedspråk. Spansk er med andre ord et stort verdensspråk - så det er bare å terpe spanskkunnskapene, og å bruke spanske ordbøker flittig. Husk at du lærer noe nytt (eller får bekreftet det du trodde du visste) hver gang du bruker en spansk ordbok.
norsk-spansk, spansk-norsk ordbok
Vi håper du har gleden av ordbøkene du finner på denne siden. Om du står fast i oversettelsen, så husk at du alltid kan spørre våre erfarne brukrere nederst på siden. Lykke til!
 

Norsk-spansk ordbok

 
 
 
 

Engelsk-spansk ordbok

Engelsk-spansk ordbok er et fornuftig supplement til norsk-spansk ordbok. Hvorfor? Om du ikke finner oppslagsordet du søker etter i norsk-spansk ordbok, er sjansen stor for at du vil finne det i engelsk-spansk ordbok. I tillegg er det smart å bruke engelsk-spansk ordbok som en kvalitetskontroll. Hvis du sjekker oppslagsordet ditt i både norsk-spansk og engelsk-spansk ordbok, kan du være enda sikrere på å få en oversettelse av høy kvalitet.
 
 
 

Andre norsk-spanske ordbøker

Det finnes flere gode norsk-spanske ordbøker, det er ikke noe å legge skjul på. Vi vil at du skal få den beste norsk-spanske oversettelsen som er mulig. Derfor gir vi deg under en oversikt over andre spanske ordbøker vi anbefaler å teste ut. Lykke til!
 
 
 
God norsk-spansk ordbok Gratis! Tritrans er en "gammel traver" blant norsk-spanske online ordbøker. LItt rotete, men alt i alt en bra tjeneste som er verdt å prøve.
Bra norsk-spansk ordbok Gratis! Easytrans er en oversiktlig og god ordbok som oversetter mellom norsk, spansk og engelsk. Anbefales av Ordbok.com!
Norsk-spansk reiseparlør Gratis! Skal du på ferie til Spania eller et spansktalende land uten å være stødig i språket? Her kan du laste ned en kjekk norsk-spansk parlør. OBS! Egner seg kun for ferie-bruk (enkel spansk).
 

Få hjelp med spansk oversettelse (eller hjelp andre!)

Av og til finner man bare ikke en passende oversettelse av det ordet/ den frasen man leter etter. Eller man føler seg ikke trygg på oversettelsen ordboken gir. Opplever du det slik akkurat nå? Del ordet/ frasen med våre brukere under, og se om noen kan hjelpe deg!

Legg inn ordet/ frasen du ikke finner oversettelse for under, og se om noen kan hjelpe deg på vei. Eventuelle svar får du opp direkte i din Facebook-profil! Du er velkommen til å komme med innspill på ord/fraser og oversettelser som er lagt til under.

Lykke til, og husk en saklig debatt og vennlig tone!
 
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum