Oversikt over alle ordbøker!  
Ordbok.com
 
Norsk-spansk ordbok (se også oversikt over alle spanske ordbøkerAnbefales av Ordbok.com)
 
Fakta: Spansk eller kastiljansk er et såkalt iberoromansk språk, og det tredje mest talte språket i verden. Ca. 352 millioner mennesker har spansk som morsmål, og ytteligere ca 65 millioner mennesker bruker det som fremmedspråk.

I Norge er det stadig flere som ønsker å lære seg spansk.Enten man holder på å lære seg spansk, eller man begynner å få tak på språket, så kommer man fra tid til annen over ord man ikke klarer å oversette. Ikke "gå rundt" disse, men slå de opp i våre ordbøker, så kan du dem til neste gang. På denne måten videreutvikler du det spanske språket ditt. Lykke til!
norsk-spansk, spansk-norsk ordbok
 
 
NYHET! Om du står fast, så spør gjerne våre mange dyktige brukere i kommentarfeltet nederst på siden om hjelp. Lykke til!   
 
 
 
Engelsk-spansk ordbok
Engelsk-spansk ordbok er et fornuftig supplement til norsk-spansk ordbok. Hvorfor? Om du ikke finner oppslagsordet du søker etter i norsk-spansk ordbok, er sjansen stor for at du vil finne det i engelsk-spansk ordbok. I tillegg er det smart å bruke engelsk-spansk ordbok som en kvalitetskontroll. Hvis du sjekker oppslagsordet ditt i både norsk-spansk og engelsk-spansk ordbok, kan du være enda sikrere på å få en oversettelse av høy kvalitet.
 
 
 
 
Norsk-spansk ordbøker Andre gode norsk-spansk ordboktjenester på nettet:
 
God norsk-spansk ordbok Gratis! Tritrans er en "gammel traver" blant norsk-spanske online ordbøker. LItt rotete, men alt i alt en bra tjeneste som er verdt å prøve.
Bra norsk-spansk ordbok Gratis! Easytrans er en oversiktlig og god ordbok som oversetter mellom norsk, spansk og engelsk. Anbefales av Ordbok.com!
Norsk-spansk reiseparlør Gratis! Skal du på ferie til Spania eller et spansktalende land uten å være stødig i språket? Her kan du laste ned en kjekk norsk-spansk parlør. OBS! Egner seg kun for ferie-bruk (enkel spansk).
     
 
 
Finner du ikke det du leter etter? Få hjelp her!
Av og til finner man bare ikke en passende oversettelse av det ordet/ den frasen man leter etter. Eller man føler seg ikke trygg på oversettelsen ordboken gir. Opplever du det slik akkurat nå? Del ordet/ frasen med våre brukere under, og se om noen kan hjelpe deg!

Legg inn ordet/ frasen du ikke finner oversettelse for under, og se om noen kan hjelpe deg på vei. Eventuelle svar får du opp direkte i din Facebook-profil! Du er velkommen til å komme med innspill på ord/fraser og oversettelser som er lagt til under.
Lykke til, og husk en saklig debatt og vennlig tone!
 
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum