Til forsiden av Ordbok.com
Legg til norsk-thai ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Norsk-thai ordbok (gå til oversikt over alle thai ordbøker) Gratis online norsk-thai ordbok

Thai er det offisielle språket i Thailand. Språket tilhører tai-familien og normeres av Det kongelige thailandske institutt. Språket brukes av over 60 millioner mennesker (inklusive alle varienter).

Standard Thai (også kalt Siamese) er den varianten av Thai de fleste av oss kjenner, og som brukes offisiellt i Thailand. Standard Thai brukes til daglig av ca 20 millioner brukere.

Thai skrives et eget skriftsystem: thai-skriften. Thai-skriften er en abugida, bestående av 44 konsonanttegn og 18 vokaltegn.

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
Dicts norsk-thai ordbok Gratis! Denne gratis online norsk-thaie ordboken fra Dicts er verdt et forsøk. Den har et greit antall oppslagsord og ok oversettelser.
Translated norsk-thai ordbok Gratis! Ordbok med gode oversettelser. Denne engelskspråklige tjenesten har de fleste ordene du leter etter, selv om du kanskje ikke finner alle.
Engelsk-thai ordbok Gratis! Om du ikke finner det du søker i norsk-thaie ordbøker kan du prøve denne gode engelsk-thaie ordboken.
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum