Til forsiden av Ordbok.com
Legg til norsk-tsjekkisk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Norsk-tsjekkisk ordbok (gå til oversikt over alle tsjekkiske ordbøker) Tsjekkisk ordbok - gratis online tsjekkisk ordbok

Tsjekkisk brukes av ca 12 millioner mennesker. Omlag 10 millioner av disse bor i Tsjekkia, hvor tsjekkisk er det offisielle språket.

Tsjekkisk er i nær slekt med slovakisk, og brukerne av disse språkene forstår hverandre greit (tilsvarende f.eks norsk og svensk eller dansk).

Det bor en del tsjekkere i Norge, og i tillegg har Tsjekkia blitt et populært ferieland for nordmenn. Derfor er det viktig med tilgang til gode tsjekkiske ordbøker. Du finner norsk-tsjekkisk ordbok under. Værsågod!

 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
Translated norsk-tsjekkisk ordbok Gratis! God norsk-tsjekkisk ordbok fra Translated.net. Denne ordboken er ikke så brukervennlig, men den tilbyr gode oversettelser.
Engelsk-tsjekkisk ordbok Gratis! Hvis du ikke finner det ordet du leter etter i norsk-tsjekkisk ordbok, da anbefaler vi at du prøver denne engelsk-tsjekkiske ordboken.
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum