Til forsiden av Ordbok.com
Legg til norsk-tyrkisk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Norsk-tyrkisk ordbok (gå til oversikt over alle tyrkiske ordbøker) tyrkisk ordbok - gratis online tyrkisk ordbok

Tyrkisk brukes av over 80 millioner mennesker. Det er offisielt språk i Tyrkia og på Kypros. Visste du at tyrkisk blir regnet som et av de vanskligste språkene å lære i verden? Tyrkisk språk sies faktisk å ha verdens tredje vanskeligste grammatikk.

Tyrkisk brukes av mange i det østlige Hellas, på Syd-Balkan (blant annet i Bosnia og Albania) og i Nord-Europa. Tyrkisk er for eksempel det største minoritetsspråket i Danmark og Tyskland. Men også i Norge bor det en del tyrkere. Derfor mener vi det er viktig med tilgang på gode tyrkiske ordbøker.

 
Skriv (eller lim inn) ordet/teksten du vil oversette i boksen under, og vent noen sekunder.
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
God norsk-tyrkisk ordbok Gratis! Dette er en god norsk-tyrkisk ordbok utgitt av Utdanningsdirektoratet, noe som borger for kvalitet. Denne anbefales av Ordbok.com.
Translated norsk-tyrkisk ordbok Gratis! God norsk-tyrkisk ordbok fra den engelskspråklige leverandøren Translated.net. Ordboken er ikke den mest brukervennlige, men den tilbyr gode oversettelser.
Engelsk-tyrkisk ordbok Gratis! Denne engelsk-tyrkiske ordboken kan være verdt et forsøk om du ikke finner ordet du leter etter i norsk-tyrkisk ordbok.
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum