Oversikt over alle ordbøker!  
Ordbok.com
 

Norsk-tysk ordbok (se også oversikt over alle tyske ordbøker)

Tysk er det nest største vestgermanske språket, kun engelsk er større. Ca 100 millioner mennesker har tysk som morsmål, mens 20 millioner er fremmedspråksbrukere av tysk. I Norge er tysk det nest vanligste fremmedspråket, etter engelsk. Mange norske ungdommer har tysk som valgfag i den norske skolen.
Gratis online norsk-tysk ordbok
Tyskland er et stort marked for norske bedrifter, og en stor andel av omsetningen i den norske reiselivsbransjen kommer fra Tyskland. Derfor er tysk et viktig spåk for mange i jobbsammenheng. Så det kan lønne seg å følge med i tysk-timene! Og å bruke tyske ordbøker. For husk at hver gang du slår opp i den tyske ordboken, så lærer du enten noe nytt, eller får bekreftet det du kanskje trodde. Står du fast i din oversettelse, kan du også spørre en av våre erfarne brukere om hjelp nederst på siden. Lykke til!
 

Norsk-tysk ordbok

 
 
 
 

Engelsk-tysk ordbok

Av og til er ikke en norsk-tysk ordbok nok. Da kan engelsk-tysk ordbok være et bra supplement. For du kan kanskje ordet du leter etter på tysk på engelsk? Tenkte vi det ikke....Engelsk-tysk ordbok er også fin å bruke for å kvalitetssikre oversettelsen i den norsk-tyske ordboka. Smart, ikke sant?
 
 
 

Flere norsk-tysk ordbøker

Javisst finnes det flere norsk-tyske ordbøker på nettet, det er ikke noe å legge skjul på. For å sikre at du får den aller beste norsk-tyske oversettelsen som er tilgjengelig, tipser vi om andre ordbok-tjeneseter som kan være verdt å sjekke ut. Lykke til!
 
 
 
God norsk-tysk ordbok Gratis! Heinzelnisse kommer man ikke utenom når det er snakk om norsk-tysk ordbok. En grei tjeneste som funker for de fleste ord. Verdt å prøve!
Grei norsk-tysk-norsk ordbok Gratis! Babylon er en grei norsk-tysk ordbok. Ordboken har engelsk hjelpespråk, og er noe uoversiktlig på grunn av mye reklame. Men den gir greie oversettelser, til tross for at den mangler en del ord i databasen.
 

Få hjelp til oversetting (eller hjelp andre!)

Av og til finner man bare ikke en passende oversettelse av det ordet/ den frasen man leter etter. Eller man føler seg ikke trygg på oversettelsen ordboken gir. Opplever du det slik akkurat nå? Del ordet/ frasen med våre brukere under, og se om noen kan hjelpe deg!

Legg inn ordet/ frasen du ikke finner oversettelse for under, og se om noen kan hjelpe deg på vei. Eventuelle svar får du opp direkte i din Facebook-profil! Du er velkommen til å komme med innspill på ord/fraser og oversettelser som er lagt til under.
Lykke til, og husk en saklig debatt og vennlig tone!
 
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum