Oversikt over alle ordbøker!  
Ordbok.com
 
Norsk-tysk ordbok (se også oversikt over alle tyske ordbøker)
 
Fakta: Tysk er det nest største vestgermanske språket, kun engelsk er større. Ca 100 millioner mennesker har tysk som morsmål, mens 20 millioner er fremmedspråksbrukere av tysk. I Norge er tysk det nest vanligste fremmedspråket, etter engelsk.

Tyskland er et stort marked for norks bedrifter, og en stor andel av omsetningen i den norske reiselivsbransjen kommer fra Tyskland. Derfor er tysk et viktig spåk for mange i jobbsammenheng. Så det kan lønne seg å følge med i tysk-timene! Når man bruker tysk, uansett i hvilken sammenheng, er det viktig med gode verktøy. På denne siden får du gode norsk-tyske ordbøker, som vi anbefaler å bruke flittig!
Gratis online norsk-tysk ordbok
 
 
 
 
 
Engelsk-tysk ordbok
Av og til er ikke en norsk-tysk ordbok nok. Da kan engelsk-tysk ordbok være et bra supplement. Engelsk-tysk ordbok er fin å bruke om du ikke finner oversettelse av oppslagsordet du leter etter i norsk-tysk ordbok. I tillegg er det smart å bruke den som en kvalitetskontroll/kvalitetssikring. NYHET! Om du står fast, er også vårt kommentarfelt nederst på siden en stor ressurs. Spør andre om hjelp, og se svarene direkte på din Facebook-profil!
 
NYHET! Om du står fast, så spør gjerne våre mange dyktige brukere i kommentarfeltet nederst på siden om hjelp. Lykke til!    
 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
Norsk-tysk ordbøker Andre gode norsk-tysk ordboktjenester på nettet:
 
God norsk-tysk ordbok Gratis! Heinzelnisse kommer man ikke utenom når det er snakk om norsk-tysk ordbok. En grei tjeneste som funker for de fleste ord. Verdt å prøve!
Grei norsk-tysk-norsk ordbok Gratis! Babylon er en grei norsk-tysk ordbok. Ordboken har engelsk hjelpespråk, og er noe uoversiktlig på grunn av mye reklame. Men den gir greie oversettelser, til tross for at den mangler en del ord i databasen.
 
 
 
Finner du ikke det du leter etter? Få hjelp her!
Av og til finner man bare ikke en passende oversettelse av det ordet/ den frasen man leter etter. Eller man føler seg ikke trygg på oversettelsen ordboken gir. Opplever du det slik akkurat nå? Del ordet/ frasen med våre brukere under, og se om noen kan hjelpe deg!

Legg inn ordet/ frasen du ikke finner oversettelse for under, og se om noen kan hjelpe deg på vei. Eventuelle svar får du opp direkte i din Facebook-profil! Du er velkommen til å komme med innspill på ord/fraser og oversettelser som er lagt til under.
Lykke til, og husk en saklig debatt og vennlig tone!
 
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum