Til forsiden av Ordbok.com
Legg til norsk-ungarsk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Norsk-ungarsk ordbok (gå til oversikt over alle ungarske ordbøker) ungarsk ordbok - gratis online
Ungarsk (Magyar) er et uralsk språk som daglig benyttes av i underkant av 14 millioner mennesker. Det er relativt få nordmenn som kan ungarsk. Men ettersom Ungarn (og spesielt Budapest) har seilt opp som et svært populært reisemål for nordmenn, har flere og flere fått øynene opp for dette uralske språket.

I motsetning til mange andre språk, er det svært få låneord i ungarsk.

Under finner du norsk-ungarsk ordbok som er nyttig enten du ønsker å lære deg ungarsk eller er turist i Ungarn. Lykke til!
 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
Norsk-ungarsk ordbok Gratis! Dette er en grei norsk-ungarsk ordbok med ok antall oppslagord. Dessverre noe mangelfulle forklaringer, men ellers en brukervennlig og grei tjeneste.
Engelsk-ungarsk ordbok Gratis! Hvis du ikke finner oppslagsordet du leter etter i norsk-ungarsk ordbok, da er denne gode, engelske ordboken et godt alternativ. Gode oversettelser og greit antall oppslagsord.
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum