Til forsiden av Ordbok.com
Legg til norsk-vietnamesisk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Norsk-vietnamesisk ordbok (gå til oversikt over alle vietnamesiske ordbøker) Gratis online norsk-vietnamesisk ordbok

Vietnamesisk er et stort språk med nærmere 68 millioner brukere på verdensbasis. Det er det offisielle språket i Vietnam. Det var først på 1900-tallet språket ble det offisielle administrative språket i Vietnam, til tross for at det har vært brukt av vietnemesere i årtusener. Før språket ble offisielt, ble kinesisk ofte brukt i offisielle sammenhenger.

Det finnes mange vietnamesiske dialekter, og disse klassifiseres i tre ulike grupper; nordvietnamesiske dialekter, sentralvietnamesiske dialekter og sørvietnamesiske dialekter. Men dialektene lar seg ofte ikke organisere etter geografisk tilhørighet. Dette skyldes de store folkeflyttingene under krigsårene.

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
God norsk-vietnamesisk ordbok Gratis! Denne norsk-vietnamesiske ordboken er av høy kvalitet. Den er ikke den mest brukervennlige, men den har mange oppslagsord og gode oversettelser. Anbefales av Ordbok.com.
Dicts norsk-vietnamesisk ordbok Gratis! Denne gratis online norsk-vietnamesiske ordboken fra Dicts er verdt et forsøk. Den har et greit antall oppslagsord og ok oversettelser.
Translated norsk-vietnamesisk ordbok Gratis! Ordbok med gode oversettelser. Denne engelskspråklige tjenesten har de fleste ordene du leter etter, selv om du kanskje ikke finner alle.
Engelsk-vietnamesisk ordbok Gratis! Om du ikke finner det du søker i norsk-vietnamesiske ordbøker kan du prøve denne gode engelsk-vietnamesiske ordboken.
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum