Til forsiden av Ordbok.com
Legg til rumensk-norsk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Rumensk-norsk ordbok (gå til oversikt over alle rumenske ordbøker) Gratis online rumensk-norsk ordbok

Rumesk brukes daglig av ca 25 millioner brukere. De fleste av disse bor i Romania, og en del i Moldova (hvor det også er et offsiellt språk). I Moldova kalles spåket modovsk, men det er nærmest identisk med rumensk (kun én liten staveregel skiller språkene).

På grunn av emigrasjon finnes det mange brukere av rumesk også i andre land enn Romania og Moldova. Blant annet i Italia, Spania, USA, Israel og Tyskland. I Norge finner man også endel brukere av rumensk. Derfor mener vi det er viktig at gode rumesk-norske ordbøker er lett tilgjengelig. Derfor gir vi deg høykvalitets rumensk-norske ordbøker under:

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
Babylon Rumensk-norsk oversettelse Gratis! Her får du god rumensk-norsk oversettelse fra kvalitetsleverandøren Babylon.
     
Rumensk-engelsk ordbok   Finner du ikke det du leter etter i rumensk-norsk ordbok? Prøv da denne gode rumensk-engelske ordboken.
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum