Til forsiden av Ordbok.com
Legg til russisk-norsk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Russisk-norsk ordbok (gå til oversikt over alle russisk ordbøker, russisk oversetter Anbefalt av Ordbok.com) Gratis online norsk-russisk ordbok
Fakta: Russisk er det største slaviske spåket i verden, og det har over 145 millioner brukere. Det er det offisielle språket i Russland. Det er ett av seks offisielle språk i FN, og det brukes også i en rekke andre internasjonale organisasjoner.

Det finnes mange ulike dialekter i Russland. Men dialektforskjellene i russisk er meget små sammenlignet med i Norge. En utlending som forstår standard-russisk (såkalt ikone) vil uten videre forstå en hvilken som helst russisk dialekt. En skal videre være godt skolert mht. hva en skal lytte etter, dersom en skal kunne gjenkjenne en russisk dialekt og plassere den geografisk.
 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
Russisk-norsk ordbok Gratis! Brukervennlig russisk-norsk ordbok. Noe få oppslagsord, men likevel en ok tjeneste. Verdt et forsøk når du søker ulike norsk-russiske ordbøker.
Russisk-engelsk ordbok Gratis! Finner du ikke oppslagsordet i russisk-norsk ordbok? Da er det et godt alternativ å prøve denne russisk-engelske ordboken.
Russisk-svensk ordbok Gratis! En grei ordbok å prøve hvis du ikke finner det du leter etter i russisk-norsk ordbok. Ordboken utgis av en sikker kilde (det svenske språkrådet).
Russisk-norsk oversetter Anbefalt av Ordbok.com Gratis! Oversett tekst på inntil 1250 tegn fra russisk til norsk hos vår søsterside Oversettelse.com - helt gratis! Denne tjenesten er verdt et forsøk.
 
   
 
   

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum