Oversikt over alle ordbøker!  
Ordbok.com
 
Spansk-norsk ordbok (se også oversikt over alle spanske ordbøker)
 

Fakta: Spansk eller kastiljansk er et såkalt iberoromansk språk, og det tredje mest talte språket i verden. Ca. 352 millioner mennesker har spansk som morsmål, og ytteligere ca 65 millioner mennesker bruker det som fremmedspråk.

Spansk har stigende popularitet i Norge. Går du kanskje på spanskkurs? At "halve Norge" går eller har gått på spanskkurs de siste årene, bekrefter bare at dette er et spennende språk. Men det er viktig med gode verktøy mens man lærer spansk. Og det mener vi du får hos oss. Neste gang du kommer over et spansk ord du ikke forstår, så slå det opp i ordboka. Ikke "gå rundt" det, da lærer du det aldri! Lykke til!

spansk-norsk, spansk-norsk ordbok
 
 
NYHET! Om du står fast, så spør gjerne våre mange dyktige brukere i kommentarfeltet nederst på siden om hjelp. Lykke til!   
 
 
 
Spansk-engelsk ordbok
Spansk-engelsk ordbok er et bra supplement til Spansk-norsk ordbok. Om du ikke finner det du leter etter i spansk-norsk ordbok, er sjansen stor for at du finner det i spansk-norsk ordbok. I tillegg kan du bruke spansk-norsk ordbok som kvalitetssikring. Sjekker oppslagsordet i både spansk-norsk og spansk-engelsk ordbok, kan du være enda sikrere på å få en oversettelse av høy kvalitet. Smart, ikke sant?
 
 
 
Spansk-norsk ordbøker Andre gode spansk-norsk ordboktjenester på nettet:
     
Bra spansk-norsk-engelsk ordbok Gratis! Her har du en helt grei spansk-norsk ordbok. Den funker til "hverdags", men stopper fort opp om du søker litt mer avanserte ord/fagspråk. Gode og utfyllende forklaringer/ bøyninger osv. Men litt rotete at man også får opp andre språk enn spansk og norsk.
God spansk-norsk ordbok Gratis! Tritrans har vært i gamet lenge, og leverer fortsatt en grei tjeneste, hvor du kan oversette mellom spansk, norsk og engelsk. Litt rotete med den engelske delen, men den kan også være kjekk for å kvalitetssikre oversettelsen.
 
 
     
Finner du ikke det du leter etter? Få hjelp her!
Av og til finner man bare ikke en passende oversettelse av det ordet/ den frasen man leter etter. Eller man føler seg ikke trygg på oversettelsen ordboken gir. Opplever du det slik akkurat nå? Del ordet/ frasen med våre brukere under, og se om noen kan hjelpe deg!

Legg inn ordet/ frasen du ikke finner oversettelse for under, og se om noen kan hjelpe deg på vei. Eventuelle svar får du opp direkte i din Facebook-profil! Du er velkommen til å komme med innspill på ord/fraser og oversettelser som er lagt til under.
Lykke til, og husk en saklig debatt og vennlig tone!
 
 
   

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum