Oversikt over alle ordbøker!  
Ordbok.com
 

Spansk-norsk ordbok (se også oversikt over alle spanske ordbøker)

Spansk, eller kastiljansk, er et såkalt iberoromansk språk, og det tredje mest talte språket i verden. Ca. 352 millioner mennesker har spansk som morsmål, og ytteligere ca 65 millioner mennesker bruker det som fremmedspråk. Dette bekrefter at spansk er et svært viktig språk - et språk man kanskje burde lære seg?

spansk-norsk, spansk-norsk ordbok
Spansk har stigende popularitet i Norge. Går du kanskje på spanskkurs? Man kan fort få følelsen av at "halve Norge" går eller har gått på spanskkurs de siste årene. Men det er viktig med gode verktøy mens man lærer spansk. Og det mener vi du får hos oss. Neste gang du kommer over et spansk ord du ikke forstår, så slå det opp i ordboka. Ikke "gå rundt" det, da lærer du det aldri! Om du står fast i den spanske oversettelsen, spør en av våre erfarne brukere nederst på siden. Lykke til!
 

Spansk-norsk ordbok

 
 
 
 

Spansk-engelsk ordbok

Det er ikke alltid man finner det man leter etter i spansk-norsk ordbok. I så fall er spansk-engelsk ordbok som du finner under en glimrende plass å lete. Og har du noen gang tenkt på at spansk-norsk ordbok uansett er et bra supplement til spansk-norsk ordbok? Ved å bruke begge to, kvalitetssikrer du søket ditt på en en enkel måte. Smart, ikke sant?
 
 
 
 

Andre spansk-norsk ordbøker

Det finnes også andre gode spansk-norske ordbøker på netten enn de du finner integrert på denne siden. Og for å sikre deg best mulig oversettelse, så tipser vi om noen av de som er verdt et forsøk under...
 
 
 
Bra spansk-norsk-engelsk ordbok Gratis! Her har du en helt grei spansk-norsk ordbok. Den funker til "hverdags", men stopper fort opp om du søker litt mer avanserte ord/fagspråk. Gode og utfyllende forklaringer/ bøyninger osv. Men litt rotete at man også får opp andre språk enn spansk og norsk.
God spansk-norsk ordbok Gratis! Tritrans har vært i gamet lenge, og leverer fortsatt en grei tjeneste, hvor du kan oversette mellom spansk, norsk og engelsk. Litt rotete med den engelske delen, men den kan også være kjekk for å kvalitetssikre oversettelsen.
 
 
     

Spør andre om hjelp med oversettelse (eller hjelp andre!)

Av og til finner man bare ikke en passende oversettelse av det ordet/ den frasen man leter etter. Eller man føler seg ikke trygg på oversettelsen ordboken gir. Opplever du det slik akkurat nå? Del ordet/ frasen med våre brukere under, og se om noen kan hjelpe deg!

Legg inn ordet/ frasen du ikke finner oversettelse for under, og se om noen kan hjelpe deg på vei. Eventuelle svar får du opp direkte i din Facebook-profil! Du er velkommen til å komme med innspill på ord/fraser og oversettelser som er lagt til under. Lykke til, og husk en saklig debatt og vennlig tone!
 
 
   

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum