Til forsiden av Ordbok.com
Legg til i favoritter!
Ordbok.com
 

:: språkkurs

 
   
   
   
Kunne du tenke deg å lære litt mer språk? Du er ikke alene. De fleste av oss kunne tenke seg dette, men de aller færreste gjør noe med det. Men muligheten til å lære nye spåk er nærmere enn du tror. Det finnes nemlig svært gode språkkurs tilgjengelig som du enkelt kan følge hjemme. Ordbok.com hjelper deg å finne gode og gratis spåkkurs, så hva venter du egentlig på?

 

Språkkurs avbefalt av Ordbok.com:  
 
 
 
Gratis engelsk språkkurs
Enkelt og greit gratis språkkurs i engelsk. Egner seg best for nybegynnere og fokuserer fortrinnsvis på engelsk til reisebruk. Men som et gratis tilbud er dette en god tjeneste!
 
Gratis spansk språkkurs  
Gratis språkkurs i spansk. Retter seg mot nybegynnere og fokuserer fortrinnsvis på turist-begreper. Men likevel en god tjeneste Ordbok.com kan anbefale!  
   
Gratis fransk språkkurs  
Gratis fransk språkkurs som kan hjelpe deg med å gjøre seg forstått på din neste reise i Frankrike. Rettet mot turistbruk, men dette er en god tjeneste for nybegynnere i fransk.  
   
Gratis tysk spåkkurs  
Nybegynner i tysk, eller litt oppfriskning fra gymnaset? Dette gratis språkkurset kan hjelpe deg! Men vær klar over at det primært er beregnet for turistbruk.  
 
 
 
 
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum