Til forsiden av Ordbok.com
Legg til svensk-norsk ordbok oversikt i favoritter!
Ordbok.com
 
Svensk-norsk ordbok (gå til oversikt over alle svensk ordbøker, svensk-norsk oversetter Anbefalt av Ordbok.com) Svensk-norsk ordbok gratis online
Fakta: Svensk er et østnordisk språk som brukes av rundt 9 000 000 mennesker. Rikssvensk er den vanlige benevnelsen på det svenske standardspråket (tilsvarende norsk bokmål) som brukes i medier og presse er basert på dialektene rundt Stockholm og Mälardalen. Det finnes på samme måte som i Norge også mange svenske dialekter, deriblant den særegne skånske dialekten, som mange nordmenn kjenner til.

Svensk er nokså lett for oss nordmenn å lese, men kan være litt vanskeligere å få med seg alt muntlig. Men selv om språket er lett å lese, trenger man ofte en norsk-svensk ordbok, da en del ord er forskjellige. Ordbok.com gir deg under det vi mener er den beste gratis svensk-norske ordboken tilgjengelig på internett i dag. Så da bør du ha de beste forutsetninger når du trenger engelsk oversettelse. Lykke til!
 
 
 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
Norsk-svensk ordbok Gratis! Tvärslå er absolutt verdt et forsøk om du vil oversette fra svensk til norsk. En god og gratis ordboktjeneste. Har dessverre en svakhet i at noen ord mangler.
God, men tungvint norsk-svensk ordbok Gratis! Tradusa er en god norsk-svensk ordbok, men tungvint å bruke, i og med at du må registrere deg med mailadresse, og får ca 50 gratis ord du kan oversette.
 
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum