Til forsiden av Ordbok.com
Legg til thai-norsk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Thai-norsk ordbok (gå til oversikt over alle thaie ordbøker) Gratis online thai-norsk ordbok

Thai er det offisielle språket i Thailand. Språket tilhører tai-familien og normeres av Det kongelige thailandske institutt. Språket brukes av over 60 millioner mennesker (inklusive alle varienter).

Standard Thai (også kalt Siamese) er den varianten av Thai de fleste av oss kjenner, og som brukes offisiellt i Thailand. Standard Thai brukes til daglig av ca 20 millioner brukere.

I tillegg til å bli brukt i Thailand snakkes Thai også i thailandske miljøer verden over. De største miljøene finnes i Malaysia, Kambodsja, USA, Canada, Frankrike og England. Men også i Norge finner vi relativt store thailandske miljøer.

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
Dicts thai-norsk ordbok Gratis! Et godt alternativ når du trenger thai-norsk ordbok. Brukervennlig ordbok med greie oversettelser, men vi kunne gjerne ønsket oss enda flere oppslagsord.
Translated thai-norsk ordbok Gratis! Thai-norsk ordbok med gode oversettelser og relativt mange oppslagsord. Kan dessverre oppfattes som litt lite brukervennlig.
Thai-engelsk ordbok Gratis! Bruk denne gode thai-engelske ordboken hvis du ikke finner det du søker i thai-norske ordbøker.
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum