Til forsiden av Ordbok.com
Legg til tyrkisk-norsk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Tyrkisk-norsk ordbok (gå til oversikt over alle tyrkiske ordbøker) Tyrkisk ordbok - gratis online tyrkisk ordbok

Tyrkisk brukes av over 80 millioner mennesker. Det er offisielt språk i Tyrkia og på Kypros. Tyrkisk blir faktisk regnet som et av de vanskeligste språkene i verden. Forskere mener det har verdens tredje vanskeligste grammatikk.

Tyrkisk brukes av mange i det østlige Hellas, på Syd-Balkan (blant annet i Bosnia og Albania) og i Nord-Europa. Tyrkisk er for eksempel det største minoritetsspråket i Danmark og Tyskland. Men også i Norge bor det en del tyrkere.

 
Skriv (eller lim inn) ordet/teksten du vil oversette i boksen under, og vent noen sekunder.
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
Translated tyrkisk-norsk ordbok Gratis! God tyrkisk-norsk ordbok med mange oppslagsord og gode oversettelser. Denne ordboken anbefales av Ordbok.com.
Tyrkisk-engelsk ordbok Gratis! Denne tyrkisk-engelske ordboken kan være et godt alternativ om du ikke finner det du søker i tyrkisk-norsk ordbok.
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum