Oversikt over alle ordbøker!  
Ordbok.com
 

Tysk-norsk ordbok (se også oversikt over alle tyske ordbøker)

Tysk er det nest største vestgermanske språket, kun engelsk er større. Ca 100 millioner mennesker har tysk som morsmål, mens 20 millioner er fremmedspråksbrukere av tysk. I Norge er tysk det nest vanligste fremmedspråket, etter engelsk. Svært mange norske ungdommer har nemlig tysk som valgfag på skolen.

Gratis online norsk-tysk ordbok
Mange norske bedrifter opererer også i det tyske markedet, og mange nordmenn har derfor bruk for tysk som forretningsspåk. I tillegg utgjør tyskere en stor andel av turistene som kommer til Norge, noe som også gjør at vi bør ha våre tyskkunnskaper på plass. Derfor er det viktig å bruke tyske ordbøker flittig. Husk at hver gang du slår opp i ordboks, så lærer du enten noe nytt, eller får bekreftet det du trodde. Står du fast med oversettelsen, eller er usikker, kan du også spørre en av våre erfarne brukere nederst på siden. Lykke til!
 

Tysk-norsk ordbok

 
 
 
 

Tysk-engelsk ordbok

Tysk-engelsk ordbok er smart å bruke som et supplement til tysk-norsk ordbok. Om du ikke finner oppslagsordet du søker i den tysk-norske ordboken, prøver du enkelt og greit i den tysk-engelske. Denne ordboken er også utmerket å bruke som til kvalitetskontroll. Sjekk oppslagsordet ditt i både tysk-norsk og tysk-engelsk ordbok, så er du enda sikrere på en riktig og god oversettelse.
 
 
 
 

Flere tysk-norsk ordbøker

Det finnes flere tysk-norske ordbøker på markedet, det er ikke noe å legge skjul på. For å være sikker på at du får den best mulig tilgjengelige oversettelsen fra tysk til norsk, tipser vi om tjenester som kan være verdt å prøve under. Værsågod.
 
 
 
God norsk-tysk ordbok Gratis! Heinzelnisse er en klassiker når det gjelder tysk-norske ordbøker. Ta gjerne en titt innom denne hvis du står fast på et tysk ord.
Grei norsk-tysk-norsk ordbok Gratis! Babylon er en stor, engelsk ordbok-tjeneste, som også tilbyr tysk-norsk ordbok. Litt rotete på grunn av mye reklame, men alt i alt en grei tjeneste, selv om databasen av ord ikke er den største.
 

Få hjelp til å oversette (eller hjelp andre!)

Av og til finner man bare ikke en passende oversettelse av det ordet/ den frasen man leter etter. Eller man føler seg ikke trygg på oversettelsen ordboken gir. Opplever du det slik akkurat nå? Del ordet/ frasen med våre brukere under, og se om noen kan hjelpe deg!

Legg inn ordet/ frasen du ikke finner oversettelse for under, og se om noen kan hjelpe deg på vei. Eventuelle svar får du opp direkte i din Facebook-profil! Du er velkommen til å komme med innspill på ord/fraser og oversettelser som er lagt til under.
Lykke til, og husk en saklig debatt og vennlig tone!
 
 
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum