Oversikt over alle ordbøker!  
Ordbok.com
 
Tysk-norsk ordbok (se også oversikt over alle tyske ordbøker)
 

Fakta: Tysk er det nest største vestgermanske språket, kun engelsk er større. Ca 100 millioner mennesker har tysk som morsmål, mens 20 millioner er fremmedspråksbrukere av tysk. I Norge er tysk det nest vanligste fremmedspråket, etter engelsk.
Mange norske bedrifter opererer i det tyske markedet, og tyske turister er en svært viktig inntektskilde for norsk reiselivsbransje. Derfor er tysk et viktig forretningsspåk for mange nordmenn. Enda et argument for å ikke skulke tysk-timen... :) Men når man er i kontakt med det tyske språket, enten det er gjennom jobb eller skole, er det viktig med gode språkverktøy tilgjengelig. Her får du gode tysk-norske ordbøker. Bruk dem flittig! Lykke til!

Gratis online norsk-tysk ordbok
 
 
 
 
 
Tysk-engelsk ordbok
Tysk-engelsk ordbok er smart å bruke som et supplement til tysk-norsk ordbok. Om du ikke finner oppslagsordet du søker i den tysk-norske ordboken, prøver du enkelt og greit i den tysk-engelske. Denne ordboken er også utmerket å bruke som til kvalitetskontroll. Sjekk oppslagsordet ditt i både tysk-norsk og tysk-engelsk ordbok, så er du enda sikrere på en riktig og god oversettelse.
 
 
 
 
 
Tysk-norsk ordbøker Andre gode tysk-norsk ordboktjenester på nettet:
 
God norsk-tysk ordbok Gratis! Heinzelnisse er en klassiker når det gjelder tysk-norske ordbøker. Ta gjerne en titt innom denne hvis du står fast på et tysk ord.
Grei norsk-tysk-norsk ordbok Gratis! Babylon er en stor, engelsk ordbok-tjeneste, som også tilbyr tysk-norsk ordbok. Litt rotete på grunn av mye reklame, men alt i alt en grei tjeneste, selv om databasen av ord ikke er den største.
 
 
 
Finner du ikke det du leter etter? Få hjelp her!
Av og til finner man bare ikke en passende oversettelse av det ordet/ den frasen man leter etter. Eller man føler seg ikke trygg på oversettelsen ordboken gir. Opplever du det slik akkurat nå? Del ordet/ frasen med våre brukere under, og se om noen kan hjelpe deg!

Legg inn ordet/ frasen du ikke finner oversettelse for under, og se om noen kan hjelpe deg på vei. Eventuelle svar får du opp direkte i din Facebook-profil! Du er velkommen til å komme med innspill på ord/fraser og oversettelser som er lagt til under.
Lykke til, og husk en saklig debatt og vennlig tone!
 
 
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum