Til forsiden av Ordbok.com
Legg til ungarsk-norsk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Ungarsk-norsk ordbok (gå til oversikt over alle ungarske ordbøker) Gratis online ungarsk-norsk ordbok

Nesten 14 millioner mennesker har ungarsk (Magyar) som førstespråk. De fleste av disse er bosatte i Ungarn.

Selv om mange nordmenn ikke har noe forhold til ungarsk, begynner språket og bli mer og mer aktuelt for oss, ettersom Ungarn (og spesielt Budapest) er i ferd med å seile opp som en av våre favorittreisemål.

Ungarsk har 20 kasus, og er derfor et relativt vanskelig språk å lære som fremmedspråk.

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
Ungarsk-norsk ordbok Gratis! Her har du en grei norsk-ungarsk ordbok (engelskspråkelig tjeneste), med gode oversettelser og et greit antall oppslagsord.
Ungarsk-Engelsk ordbok Gratis! Har du problemer med å finne norsk oversettelse av et ungarsk ord? Da er denne ungarsk-engelske ordboken et godt alternativ! Lykke til!
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum