Til forsiden av Ordbok.com
Legg til vietnamesisk-norsk ordbok i favoritter!
Ordbok.com
 
Vietnamesisk-norsk ordbok (gå til oversikt over alle vietnamesiske ordbøker) Gratis online vietnamesisk-norsk ordbok

Vietnamesisk er et stort språk med nærmere 68 millioner brukere på verdensbasis. Det er det offisielle språket i Vietnam. Det var først på 1900-tallet språket ble det offisielle administrative språket i Vietnam, til tross for at det har vært brukt av vietnemesere i årtusener. Før språket ble offisielt, ble kinesisk ofte brukt i offisielle sammenhenger.

De fleste brukerene av vietnamesisk bor selvsagt i Vietnam. Men spåket brukes også i vietnamesiske miljøer andre steder i verden. I USA bor det f.eks 1,5 millioner brukere av vietnamesisk. Dette gjør vietnmesisk til det sjuende mest talte språket i USA: Også i Norge er vietnamesisk brukt i mange miljøer.

 
 
 
Mer info? Kvalitetssikret søk?
Mer info: Hvis du trenger ytterligere info om oppslagsordene (bøyning av verb, eksempler på bruk, synonymer etc) anbefaler vi at du sjekker ut ordbøkene vi har listet under. Kvalitetssikring: Ordboken/oversetteren over er av høy kvalitet. Men vi anbefaler likevel at du også sjekker andre ordbøker/oversettere på nettet for å være sikker på at oversettelsen er optimal. Vi kaller det kvalitetssikret søk. Vi gir deg alle de beste ordbøkene som finnes på nettet under. Ta for deg, og lykke til!
 
 
Dicts vietnamesisk-norsk ordbok Gratis! Grei vietnamesisk-norsk ordbok som er enkel å bruke. Har ikke det største utvalget av oppslagsord, men sjansen er likevel stor for at du finner det du leter etter her.
Translated vietnamesisk-norsk ordbok Gratis! Vietnamesisk-norsk ordbok med gode oversettelser. Denne engelskspråkelige tjenesen kan være litt tungvint å bruke, men den er likevel verdt et forsøk.
Vietnamesisk-engelsk ordbok Gratis! Sliter du med å finne det du søker i vietnamesisk-norske ordbøker? Da nbefaler vi at du prøver denne gode engelsk-vietnamesiske ordboken.
     
 

Enda en side fra MG.no!

Utgiver Martin Granum